slim kiezen voor efficiënter beleid

Ewoud zette als jonge twintiger onder meer Antwerpen Autovrij, Erfgoedweekend (nu Erfgoeddag) en de Week van de Fair Trade op de kaart. Al doende kreeg hij de smaak te pakken van gedragsveranderende evenementen en campagnes met een maatschappelijke meerwaarde.

In 2005 werd Ewoud managing partner in Change Designers (dat toen nog Big Bazart heette). Change Designers groeide snel tot een 15-koppig communicatiebureau dat zich als expert in maatschappelijke verandering richtte tot overheden en sociale organisaties. Om overheden en organisaties te helpen bij het opzetten van gedragsveranderende campagnes en beleidsmaatregelen, ontwikkelde Change Designers het 7E-model. Als campaigndirector onderbouwde Ewoud er communicatiecampagnes met participatieve procesbegeleiding en stakeholdermanagement.

In februari 2011 werd Change Designers een onderdeel van Shortcut. In april 2011 stond Ewoud als zaakvoerder en medeoprichter mee aan de wieg van Levuur cvba. Een bewuste keuze om op die manier zijn passie voor participatieprocessen verder concrete vorm te geven. Vanuit Levuur begeleidde Ewoud de afgelopen jaren intensieve participatieve stakeholdertrajecten voor o.a. De Lijn, GO!, Toerisme Vlaanderen, Roeselare, Genk, Asse, Koning Boudewijnstichting, Leuven Klimaatneutraal, Antwerpen Stadslab 2050, DAR (visietraject rond Overheidscommunicatie 2014-2020), Kabinet Muyters (gedragsverandering gezond sporten)…

 U kan op de 7E-expertise van Ewoud een beroep doen voor:

  • Strategisch advies bij het vormgeven van gedragsveranderende communicatiecampagnes
  • Visie-ontwikkeling en stakeholdermanagement rond beleidsmaatregelen
  • Vormgeven en begeleiden van participatieve veranderingstrajecten op sector- of organisatieniveau
  • Workshops rond gedragsverandering in maatschappelijke domeinen
  • Brainstorms rond concrete vraagstukken waarin gedragsverandering een cruciaal element vormt

Contactgegevens

Ewoud Monbaliu
Wijnbergenstraat 4
3010 Kessel-Lo

+32 478 40 74 29 – ewoud@levuur.be