slim kiezen voor efficiënter beleid

Het 7E-model, dat zijn 7 hefbomen voor gedragsverandering waarmee je efficiënter beleid kan maken door ze slim te combineren.

De kracht van het 7E-model kan je op verschillende manieren ontdekken.

 

 picto's_lezingJe  kan deelnemen aan een korte, inspirerende lezing waarbij je verrassende inzichten krijgt over hoe je efficiënter kan maken door (meer) rekening te houden met factoren die het gedrag en beslissingen van mensen beïnvloeden. Je krijgt een introductie in de wetenschappelijke inzichten die aan de basis liggen van het 7E-model en leert hoe jij me het model kan werken. We illustreren het gebruik van 7E-model met voorbeelden. En er is altijd ruimte voor vragen en discussie met de zaal. Wij zijn tevreden over onze lezingen als de deelnemers beseffen dat enkel informatie onvoldoende is om beleid te doen landen bij burgers en als ze concrete ideeën én zin hebben om hun beleid efficiënter te maken.

 

Je kan deelnemen aan een lunchwebinar, een gratis training die je kunt volgen op internet vanuit huis of kantoor. In de lunchwebinars ontdek je welke winst je kan behalen door in beleid en communicatie (meer) rekening te houden met factoren die het gedrag en beslissingen van mensen beïnvloeden.

Check onze kalender om de data van de lunchwebinars te kennen.

 

Wil je niet alleen horen, maar ook ervaren waarin de kracht van het 7E-model schuilt, dan is een workshop meer jouw ding. In de workshop combineren we theorie met discussie, oefeningen en ervaringsuitwisseling. Doordat je tijdens deze workshop met minimaal 2 praktische oefeningen aan de slag gaat, doe je meteen hands-on kennis op. En doordat je samen met andere deelnemers aan oefeningen werkt en feedback geeft op elkaars resultaten, stijgt de leerwinst en … ook het enthousiasme om met het 7Emodel aan de slag te gaan. Met de workshop verzekeren we de transfer van een opleidingssituatie naar je werkplek.

 

Wil je samen met je collega’s het 7E-model ontdekken? Dat kan via een in company lezing of workshop.