slim kiezen voor efficiënter beleid

Heb je interesse in het 7E-model en wil je externe hulp bij de toepassing ervan, dan kan je ons om advies vragen. 

Advies kan je krijgen in small-, medium- en large-versie.

Expertgesprek

Kies je voor advies in een small-versie, dan kan je bij ons terecht voor een expertgesprek. We trekken een dagdeel tijd uit om in een één-op-één gesprek te werken aan het onderwerp dat jij aanbrengt. Samen met jou bekijken we:

  • wat het beoogde doel van de beleids- of de communicatiestrategie is,
  • welke doelgroepen in welke mate betrokken zijn en hoe ze zich verhouden tot het beoogde doel (waar ze staan op de ladder van gedragsverandering),
  • welke hefbomen je kan inzetten om doelgroepen richting het beoogde doel te laten bewegen.

Waar nodig nemen we de rol van advocaat-van-de-duivel op om knelpunten en hiaten in je strategie aan het licht te brengen. Op het einde van het expertgesprek heb je concrete tips én suggesties om zelf de uitgewerkte strategie sterker te maken.

Consulting + workshop en/of coaching

Wil je samen met je collega’s een beleids- en/of communicatiestrategie uitwerken met het 7E-model, dan kies je best voor consulting in de medium-versie. We combineren dan consultinggesprekken met een 7E-workshop en/of persoonlijke coaching. Concreet houd jij de teugels van het traject in handen: jij bepaalt de richting en het tempo, je stuurt je team aan, trekt conclusies en werkt een strategie en acties uit. We ondersteunen je hierbij door afwisselend op te treden als expert, workshopbegeleider of coach. Op het einde van een medium-consultingtraject heb je samen met collega’s een goed doordachte strategie waarmee je de resultaten bereikt die je voor ogen hebt.

Consultingtraject

Tot slot kunnen we in jouw opdracht een beleids- of communicatiestrategie aan de hand van het 7E-model uitwerken. Dan zit je qua advies in de large-versie. We stappen dan in de rol van expert-opdrachtnemer die voor jou (opdrachtgever) een strategie uitwerkt. Dergelijke adviesopdrachten zijn steeds maatwerk waarvoor we een offerte uitwerken.

Heb je vragen over de verschillende adviesmogelijkheden?
Stel je vraag via info@7e-model.be.